close auto

Surf Advertentievrij op Problemcar.nl!

Geen afleiding meer, alleen de antwoorden die je zoekt. Word VIP en geniet van een volledig advertentievrije ervaring.

Word VIP voor slechts €1,99 per maand!

Word vip

Daewoo Matiz 2000: kachelradiateur

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F8CV, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Ik ben op zoek naar iemand die tegen billijke vergoeding de kachelradiateur van onze Daewoo kan/wil vervangen. Dit blijkt een heel gedoe te zijn, zowat de hele front moet eruit gehaald worden vooraleer je die kan bereiken. Ik heb gelezen dat er mensen zijn die dat op anderhalf uur gefixt krijgen. Mijn garagist wil er niet aan beginnen.
Bedankt. Nog een fijne dag.

Geplaatst door

chris schwagten (0)

al 2 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Je bedoel dat het dashbord er uit moet , kijk eens op you tube voor info.

Nog steeds niemand die het kan oplossen. Met bovenstaande reactie ben ik helaas niets.

Wat bedoel je dan met het hele front moet er uit ?

Ik heb dat uitvoerig opgezocht en bekeken op internet, you tube. Wat blijkt? Het hele dashbord inclusief stuurkolom en aanhorigheden moeten gedemonteerd worden om onderaan achter de middenconsole te geraken om uiteindelijk het radiateurtje te kunnen verwijderen. Bekijk het maar eens op you tube.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daewoo Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.