Daewoo Matiz 2000: kachelradiateur

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F8CV, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Ik ben op zoek naar iemand die tegen billijke vergoeding de kachelradiateur van onze Daewoo kan/wil vervangen. Dit blijkt een heel gedoe te zijn, zowat de hele front moet eruit gehaald worden vooraleer je die kan bereiken. Ik heb gelezen dat er mensen zijn die dat op anderhalf uur gefixt krijgen. Mijn garagist wil er niet aan beginnen.
Bedankt. Nog een fijne dag.

chris schwagten

Geplaatst door chris schwagten , lid sinds 9 maanden geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 9 maanden geleden

Je bedoel dat het dashbord er uit moet , kijk eens op you tube voor info.

chris schwagten, 9 maanden geleden

Nog steeds niemand die het kan oplossen. Met bovenstaande reactie ben ik helaas niets.

kaleido 1 PRO, 9 maanden geleden

Wat bedoel je dan met het hele front moet er uit ?

chris schwagten, 9 maanden geleden

Ik heb dat uitvoerig opgezocht en bekeken op internet, you tube. Wat blijkt? Het hele dashbord inclusief stuurkolom en aanhorigheden moeten gedemonteerd worden om onderaan achter de middenconsole te geraken om uiteindelijk het radiateurtje te kunnen verwijderen. Bekijk het maar eens op you tube.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daewoo Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.