Daihatsu Charade: Afslaan met natheid

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1 liter 3-cil.

Mijn charade heeft het volgende probleem. wanneer het buiten nat is, echt regent, rijdt de Charade niet goed. hij start wel goed en loopt vervolgens ook goed stationair. echter bij het wegrijden stottert en bokt die en is die niet vooruit te branden. zo gauw er wat snelheid is en er geremd moet worden slaat die af en kotm die lastig weer op gang.

De auto is bij de garage geweest waar de contactpunten vervangen zijn en ook de afstelling verbeterd is. ook is daar de compressie gemeten en daaruit blijkt dat er 1 cilinder niet helemaal regelmatig loopt.

Ik heb geen idee waar ht aan kan liggen. misschien is er iemand op dit forum die mij er iets over kan vertellen?? ik hoop het en alvast bedankt.

soerd989

Geplaatst door soerd989 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

jaco ik ga uit van vocht denk in eerste instantie aan je bougiekabels en je verdeelkap en rotor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.