Daihatsu Charade: Ashoes charade 1.0 bj 1989

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Gister per toeval ontdekt dat de ashoes aan de bestuurderskant kapot gescheurd is. Er was ook rondom vet gaan lekken.
Nu moet de auto over een paar weken apk gekeurd worden, dan zal er ook de ashoes vervangen moeten worden. Kan dit zolang wachten? auto wordt gebruikt voor korte afstanden.
Is het vervangen van ashoes veel werk (wat kan ik +./- bij de garage op rekenen?) Ik heb het nooit gedaan. Mijn ervaring is beperkt tot verversen van motorolie, vervangen van bougies, luchfilter e.d.

sel

Geplaatst door sel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Hoe langer je door-rijd hoe groter de kans dat ook je homokineet kapot gaat, dan wordt het duurder.

sel (0), 15 jaar geleden

[quote=berendonck]Hoe langer je door-rijd hoe groter de kans dat ook je homokineet kapot gaat, dan wordt het duurder.[/quote]
Ok, dank voor uw reactie. Ik heb de instructies gelezen voor het vervangen van ashoes bij andere merken, dat klonkt niet als iets wat ik zelf kan doen. Ik zal de auto naar garage brengen.

sel (0), 15 jaar geleden

was vergeten te melden.. ashoes is vervangen bij een universele garage (70 euro incl arbeid). Auto is apk gekeurd, kan weer een jaartje tegen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.