Daihatsu Cuore: Cuore bouwj. 1990, welk werkplaatshandboek?

Bouwjaar: 1990

Hallo,
Ik ben nieuw hier. Mijn vrouw rijdt een Cuore 850 U9 van januari 1990 (het model met elektronische Carburateur en Lambadazonde). We zijn erg tevreden over dit autootje echter, ik moet nu de koppeling vervangen. Ik heb al eerder zonder succes uitgekeken naar een geschikt werkplaatshandboek. Blijkbaar bestaat van dit model geen vraagbaak. Daarom zit ik met de volgende vragen.
Weet iemand een geschikt werkplaatshandboek (Duits of Engels maakt niet uit)?
Ik heb onlangs onder de motorkap van en nieuwere Cuore gekeken en zag dat er best nog veel overeenkomsten zijn. Weet iemand of de vraagbaak van het model 1995-1999 gedeeltelijk te gebruiken is? B.v. voor uit- en inbouw van de motor, remmen het onderstel e.d. Dat de motor totaal anders is, is mij wel duidelijk.
Ik ben dankbaar voor iedere tip.
groet,
Hardy

beckertje2

Geplaatst door beckertje2 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Butsman (0), 19 jaar geleden

Ik heb je wat documentjes gemaild. Het is wel van het model 96 t/m 99. Het komst uit de vraagbaak van ATH Kluwer.

beckertje2 (0), 19 jaar geleden

Jeroen,
Hartstikke bedankt voor deze super service! Wat de koppeling betreft kan ik hiermee op dit moment verder. Dit lijkt me een behoorlijke klus. Ik denk dat ik er volgende week aan ga beginnen.
Desalnietemin blijf ik uiteraard dankbaar voor tips over een kompleet werkplaatshandboek.
Nogmaals bedankt,
Hardy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.