Daihatsu Cuore 850: Radio

Bouwjaar: 1990

Weet iemand of er nog een andere mogelijkheid is om een radio/cd speler in te bouwen. Die er nu in zit is niet diep maar de nieuwere types radio passen er niet in omdat ze veel te diep zijn. Misschien een ander midden console of zo???

Martijn7408

Geplaatst door Martijn7408 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Butsman (0), 19 jaar geleden

Ik heb het even nagevraagd bij wat audio maatjes en het is bekend van de Cuore. Meet de diepte in de cuore en ga naar een caraudio zaak en laat hun even kijken of ze daar een radio voor hebben.

R Stokhof de Jong (0), 18 jaar geleden

Ik heb het bakje naar boven geplaatst en de radio in het onderste gat.

Frontje kan je er gewoon aftrekken zit met clips vast.

Succes

Daihatsu Curare (0), 14 jaar geleden

Ik heb zelf net een Cuore uit 1989, ik heb bij halfords de goedkoopste autoradio gehaald, daar zit geen cd-speler in wat de radio zo 2-5 cm korter maakt.
Er zit overigens wel een usb slot in en een SD kaart slot waar een max 2G kaartje in kan. En je kunt er ook nog radio zenders mee ontvangen (erg luxe).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.