Daihatsu Charade: daihatsu trekt totaal niet snel op+toeren blijven vaak hoog hang

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo dit is mijn eerste post/probleem,ik hoop dat iemand mij kan helpen.

ik heb deze auto net gekocht en nu weet ik dat het egt niet de snelste auto van de wereld is maar van 0 naar 100 in 25 seconden vind ik best wel erg traag. is hier iets aan te doen verder blijft het toeren tal na het aanraken van het gaspedaal veelste lang hoog draaien rond de 1750 2000 toeren ..ligt dit aan de choke of aan het feit dat de auto in winterstand staat? hoe verander ik dit? ik hoop dat iemand mij kan helpen.
mvg Renaldo

yukishiro

Geplaatst door yukishiro (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

scott10811 (0) PRO, 13 jaar geleden

De motor heeft waarschijnlijk een vacuümlek, check alle vacuümslangen op lekkage en bevestiging.

yukishiro (0), 13 jaar geleden

bedankt ga ik proberen..sorry voor de late reactie..nogmaals ik hiero..er was een kapotte buis die ik gerepareerd heb een soort van EGR..maar hij trekt nog steeds niet egt op.en de top snelheid blijft ook laag en de toeren hoog

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.