Daihatsu Cuore: Dashboardverlichting Cuore

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850

Inmidddels een nette Cuore Life style 4 deurs met een ton op de teller particulier op de kop getikt. Rijdt als de brandweer ;-)

Een vraag: Klopt het dat dit type geen verlicht bedieningspaneel voor kachel/ventilatie kent? Vorige eigenaar reed alleen overdag, en kon geen uitsluitsel geven.....

Zo ja, hoe bouw je het betreffende (sub) paneel met o.a. de radio uit om het lampje te vervangen?

Alvast bedankt

Joop

Joop Sch

Geplaatst door Joop Sch (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

SJR (0), 15 jaar geleden

Heb zelf een Cuore uit '94 (L201) en die heeft wel verlichting bij het bedieningspaneel van de kachel/ventilatie. Over het uitbouwen kan ik geen uitsluitsel geven. Heb hier geen ervaring mee.

Joop Sch (0), 14 jaar geleden

Probleem gefixt. Kwestie van het paneel (raam) in het dashboard losklikken, 3 schroeven van de verwarmings bedienings unit verwijderen. Lampje zit achter met een bajonetfitting thv aanjagerschakelaar. Er zat een rubber kleur"condoompje" om het lampje. Ik vermoed dat daardoor lampjes sneller stuk gaan omdat ze de warmte dan niet kwijt kunnen.
Voor 50 cent had ik een vervangend insteeklampje...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.