Daihatsu Cuore 1998: Geen vermogen.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ED

Goeiemorgen,

Sinds ik de cuore heb heb ik alleen maar problemen met de motor heeft wat olieverbruik wanneer er hard mee gereden wordt en bij rustig niet dus rij ik er rustig mee.

Distributie set met waterpomp olie oliefilter luchtfilter bougies bougie kabels verdelerkap 2ehands bobine alles is nieuw vervangen behalve de bobine.
Luchtfilter huis schoongemaakt voor de Carter lucht alle zekeringen gecheckt gasklep schoongemaakt.

Ik krijg de probleem niet weg als ik ermee rij dan heeft hij geen vermogen trekt niet meer snelheid gaat terug en benzine verbruik neemt toe.
Ik heb van die auto's er 7 gehad dit is er 1 die niet goed loopt wie kan mij erbij helpen?

1 koelvloeistof sensor is voor de meter binnen die zal het niet zijn.
En je heb ook nog een dikke sensor dat zal vast voor de fan aanslaan zijn gok ik.

Op de spruitstuk heb je een lucht meter stekker uit motorlamp ging aan stekker weer erop motor lamp weer uit die is goed.

Oja en de bougies moet ik regelmatig schoonmaken omdat ze aangekoekt zitten te rijke mengsel? Door olie verbruik? Of lucht aanvoer te zwak?

Groeten,
Burhan

Burhan88

Geplaatst door Burhan88 , lid sinds 10 maanden geleden

11 Reacties

Monteur Senior, 9 maanden geleden

zit je uitlaat niet dicht?ik heb ook eens zoiets gehad andere kathalysator en uitlaat en probleem was opgelost,en aangekoekte bougie's komt van olie waarschijnlijk langs de kleprubbers.

Monteur Senior, 9 maanden geleden

als je regelmatig je bougie's moet schoonmaken verbruikt hij olie dat gaat tenkoste van je kat,ik denk dat daar je probleem zit.

Burhan88, 9 maanden geleden

Dus het heeft niks met je co en lambda waarde te maken? Ook al zijn die goed maar dat de kat nog verstopt kan zitten bedoel je?

Monteur Senior, 9 maanden geleden

precies

Monteur Senior, 9 maanden geleden

co wordt bij deze stationair gemeten dan kan de kat genoeg doorstroom hebben en bij gas geven te weinig doorstroom

Monteur Senior, 9 maanden geleden

dan wordt deze ook bloedheet

Burhan88, 9 maanden geleden

Ok dankjewel voor je hulp ik ga dat checken desnoods maak ik er een gat in de kat om te proberen dat de uitlaatgassen wel wat makkelijkerdoor heen kunnenen dan check ik of de co en lambda waarde oke zijn hopelijkbrand de motorlamp dan niet.

wilboer@gmail.com, 9 maanden geleden

Heeft deze Cuore nog geen diagnose stekker, pré obdii?
En wat voor benzine gebruik je, want E15 kan niet.

Burhan88, 9 maanden geleden

Ja in de motor ruimte maar het is geen obd andere type stekker. Ik gebruikte in het begin 98 in al mijn auto's gezien de prijs van benzine heb ik wat van 95 moeten gebruiken maar inderdaad ik tank het helemaal een keer vol met 98 zodat ik het weet of het daar kan liggen na een tijdje.

Burhan88, 9 maanden geleden

1 van de 3 injectors werkt niet helaas dat was de probleem vandaar geen vermogen en brandstof verbruik toename maar nu is die helemaal stuk gelukkig.
Vandaag gebruikte injector galerij inzetten en de 2 andere goeie bewaren.

Burhan88, 8 maanden geleden

Injector was defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.