Daihatsu Cuore 2007: Radio inbouwen, geen geluid.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: EJ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 43

Ik heb recentelijk een caliber radio gekocht.

Echter heb ik alleen een aansluiting+iso adapter en een antenne kabel.
2 kabels, terwijl er voor mijn gevoel wel meer moeten zitten?
Ik heb verder geen geluid terwijl zo ver ik kan zien in de deuren zitten er toch echt wel boxen.

trompbaarssen

Geplaatst door trompbaarssen (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wilboer@gmail.com (0), 2 jaar geleden

Je hebt een verloopkabeltje nodig van Daihatsu stekker naar ISO. Misschien is die Daihatsu stekker naar beneden gezakt?

wilboer@gmail.com (0), 2 jaar geleden

Het zou natuurlijk kunnen dat de vorige eigenaar de Daihatsu stekker heeft verwijderd en de radio rechtstreeks had aangesloten?

    Allereerst dankjewel voor je reactie, er zat inderdaad in eerste instantie alleen een daihatsu stekker. Heb daar een verloop naar iso voor besteld en binnen. De nieuwe radio heeft stroom etc maar geen geluid.

    De vorige eigenaar was de vader van een vriend van mij en die hebben zelf nooit een radio gebruikt. Maar het zou kunnen dat de eigenaar daarvoor misschien iets gedaan heeft.


    Ik vraag mij zelf af of de iso stekker wel audio doorgeeft, of alleen voor stroom is? Want naast een daihatsu-iso en antenne kabel, zitten er geen andere kabels. - trompbaarssen (0), 2 jaar geleden

wilboer@gmail.com (0), 2 jaar geleden

De isostekker geeft alles door. Maar mijn zoon heeft ook ooit een caliber radio gehad, en ik herinner me dat ik heb zitten omsolderen, omdat sommige draadjes niet goed aan de stekker van de Caliber zaten.

    Ah oke, zo ver ik kan zien zit het met kabels wel goed. Maar het blijkt wel dat er een extra kabel aan de iso stekker zit. Maar deze zijn voor achter speakers en die heb ik verder toch niet. Ik denk dat het toch even kijken wordt of er wel boxen in de auto zitten. Ieder geval bedankt. - trompbaarssen (0), 2 jaar geleden

wilboer@gmail.com (0), 2 jaar geleden

Graag gedaan! Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.