Daihatsu Cuore: kabel van autoradio

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

goedemorgen
ik heb een vraag mijn rode kabel van mijn auto voor mijn radio zit er niet meer in
weet iemand mischien waar of hoe ik die kan trekken en waar die op aangesloten moet worden bijv op de accu of op iets anders

mvg
mvanrhijn

marinus1988

Geplaatst door marinus1988 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

rode kabel ? je bedoelt de constante plus, of de gescakelde plus (waar stroom op staat als contact in acc stand staat) deze kun je wel ergens vanaf takken even meten met spannings zoeker

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Bedoel je dat je de DIN-connectors niet meer hebt? Kijk dan eens of er wel een stekker zit waar de radio moet komen. Daihatsu heeft z'n eigen radioaansluiting, hiervoor kun je bij de automaterialenzaak een verloopsnoertje naar DIN kopen. Kost een euro of 15.

suc6
Peter

marinus1988 (0), 13 jaar geleden

ik heb die kabels gehaalt bij de automaterialenzaak maar er staat nergens stroom op alle kabels zijn afgeknipt in mijn auto door de vorige eigenaar ik bedoel die rode 12 volt kabel volgens mij constate plus want in mijn auto zie ik geen rode kabel alleen rood met blau en een paar groene en een witte en bruin en zwart

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Houston, we've got a problem...

Dat wordt dus kijken of de zekeringen heel zijn en dan 1 voor 1 de draden zien terug te vinden. Probeer eens met een multimeter of een proeflampje te kijken wat wat is. De speakerdraden zijn vaak 'een kleur en een met zelfde kleur met 'n streepje. Dacht ook dat bij Daihatsu iets op de bedrading staat van LR, LF , RR, RF oftewel linksachter/voor rechtsachter/voor. Heb ooit een nieuwe radio moeten inbouwen in een Charade waarin ingebroken was... Groot feest want die idioten hadden dus ook gewoon de tang in de bedrading gezet.

Als 't helemaal niet lukt kun je vanaf de zekeringenkast proberen wat kabels bij te trekken (constant +, geschakeld +). Kijken wat er aan de speakers vastzit wil ook nog weleens helpen, alternatief is een 1,5 V batterijtje wat je tegen de diverse bedrading houdt om te ontdekken welke speaker reageert. Vergeet niet de hele speakerzooi wwer in fase aan te sluiten want anders is 't ook gen gehoor.

suc6
Peter

marinus1988 (0), 13 jaar geleden

radiateur was lek zeiden ze

marinus1988 (0), 13 jaar geleden

de kabel zat er inderdaad wel maar zat ergens verstopt
mvg mvanhijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.