Daihatsu Cuore: motor verzuipt

Bouwjaar: 1994

Onze Cuore uit 94 staat al enkele dagen bij de garage.
De motor slaat soms af en hij is dan niet meer te starten. De start motor draait goed. Soms slaat de motor wel aan, maar blijft hij wat pruttelen. Volgens de garage komt er teveel brandstof bij de bougies. Ze kunnen alleen niet vinden waar dit aan ligt. We hebben zelf het idee dat de problemen met vochtig weer erger zijn dan met koud weer.
Iemand een idee wat dit kan zijn??

hyp

Geplaatst door hyp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leo6532 (0), 19 jaar geleden

kijk eerst met koude start, even luchtfilter deksel er af halen of je chokeklep een stukje open gaat zoniet asje chokeklep smeren of vacuumdoosje er tussen uit halen

peter18 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Daan

is het niet gewoon de verdelerkap,bougie kabels enz
probeer met bv een plantenspuit de kabels en verdelerkab iets vochtig te maken en dan starten of met lopende motor kijken of je vonken ziet of hij erop reageert

hyp (0), 19 jaar geleden

De auto is weer klaar, de carburateur is afgesteld en schoongemaakt, de choke is afgesteld en de bougies zijn afgesteld. Bedankt voor de tips!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.