Daihatsu Cuore: Motor zakt in bij gas geven/bubbellawaai onder dascbord

Bouwjaar: 1992, Brandstof: LPG, Motorcode: 846 3 cyl

na dat de motor warm was reageerde hij niet meer op het gas.Later wel weer en tot nog toe geen probleem meer gehad.Wel ook een paar keer lawaai uit kachelsysteem volgens mij,net of er lucht in zat.

Koos

Geplaatst door Koos (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

koos kijk eens of er wel genoeg koelvloeistof in je koelsysteem zit wat dat gebubbel wijst op lucht in je systeem.
als je moet bij vullen moet je wel nakijken of er ergens lekkage hebt en de eerste tijd de boel in de gaten huoden.

groetjes jan.

groetjes jan.

Koos (0), 17 jaar geleden

Jan bedankt voor je suggestie maar reservoir was nokkie vol.Ik hben een beetje bang dat m'n koppakking lekt oid.Ook ivm inhouden toen hij goed warm was,of zou dit gewoon de Cuore U9 kwaal zijn?

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

koos laat dan je koppakking testen dat doen we met een speciale apparaatje waar blauwe vloeistof in zit bij warme motor houdt je dat boven het exspansievat of radiateur(dop eraf) en als de motor draait en de vloeistof wordt groen of geel dan weet je zeker dat je een lekkekoppakking hebt blijft het blauw dan weet je zeker dat je geen lekkekoppakking hebt dit gereedschap hebben de meeste bedrijven wel in huis.
mocht de koppakking goed zijn kijk dan of je het systeem kan ontluchten.

groetjes jan.

Ivo1 (0), 17 jaar geleden

of je laat gewoon ff CO meten in je radiateur ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.