Daihatsu Cuore: Veiligheidsgordels te monteren voor passagiers op achterbank?

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850 cc

Hallo,

Wij hebben als 2e auto een 850TS Automaat uit "88.Prachtig wagentje, maar nu het volgende: Op de achterbank zijn geen veiligheidsgordels aanwezig.Wel lees ik in het instructieboekje dat dit wel "voorbereid"is.Weet iemand wat de mogelijkheden zijn om gordels te monteren?Bij wie kan ik hiervoor terecht?Wat gaat zoiets ongeveer kosten?Hoop dat iemand ons verder kan helpen.Bedankt alvast !

Cuore 850

Geplaatst door Cuore 850 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Je kunt bij bijv. een Automat of Halfords universele 2- of 3-punts gordels krijgen. Ook kun je naar een sloop. dan heb je originele (is namelijk verplicht sinds '90 of zo) Die voorbereiding zal niet veel meer zijn de de boutgaten (let op, metrisch FIJNE draad)

Cuore 850 (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie Wauter!Moet eerlijk bekennen dat ik zelf niet echt een "klusser" ben.Misschien dat iemand dit leest uit de buurt van Amersfoort en zegt dat hij/zij de montage wel wil verzorgen?Handige mensen, laat maar horen hoor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.