Daihatsu Applause: Onvoorspelbare startprobleem applause

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 77kw

Ik heb sinds kort een tweede hand applause gekocht en deze werkt volledig na behoren al heb ik soms het probleem dat deze niet (direct start).

Bij het maken van de testrit (bij aanschaf) heb ik dit probleem reeds opgemerkt en de garage houder heeft er nog naar gekeken. Bij het ophalen startte alles en ongeveer 3 weken gereden geen enkel probleem.

Laatst had ik het zelfde probleem weer, contact omdraaien en dan hoor je alleen een 'klik' maar er gebeurt verder niks. Meerdere malen het zelfde en na een minuut of zo start de applause gewoon. Ook dit keer startte de auto daarna wel weer normaal... tot op heden geen start problemen meer.. maar ben er niet gerust op..

Weet iemand hier wat op waaraan het kan liggen en hoe het op te lossen is?

Mvg Ronald

ronaldbroens

Geplaatst door ronaldbroens (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Applause? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

El Xantia (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk dat je startmotor z'n beste tijd heeft gehad.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

zitten de accu polen wel echt goed vast en zit er geen oxidatie tussen/op
mvg jerry

geertsje (0) PRO, 17 jaar geleden

In de startmotor relais zitten 2 contactplaten ,deze vervangen en probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Applause of stel zelf een nieuwe vraag.