Daihatsu Cuore: prijs/zwakke punten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

kort maar krachtig; ik ben voornemens een cuore uit juni 1997 aan te schaffen, zijn er specifieke zwakke punten die ik in de gaten moet houden? en wat mag hij ongeveer kosten. Deze auto wordt door de dealer aangeboden. Alvast bedankt Roy.

ROY KUSTERS

Geplaatst door ROY KUSTERS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Tinus11474 (0), 17 jaar geleden

daihatsu weet hoe je kleine auto`s bouwt , de techniek is betrouwbaar
de prijs is grotendeels afhankelijk van de staat en de km-stand ,
je kunt het beste eens wat internet site`s bezoeken en dan de prijzen
vergelijken , je komt dan meestal wel tot een gemiddelde vraagprijs.

gr tinus

ROY KUSTERS (0), 17 jaar geleden

Hallo Tinus, bedankt voor je reactie, het is uiteindelijk een cuore automaat uit 1996 geworden met slechts 41000 km op de teller.

ROY KUSTERS (0), 17 jaar geleden

Hallo Tinus, bedankt voor je reactie, het is uiteindelijk een cuore automaat uit 1996 geworden met slechts 41000 km op de teller.

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Zul je veel plezier aan beleven!! Hou wel de wielkasten achter en het subframe in de gaten ivm roestvorming.
Verder een superauto!! Zit al injectie op.

ROY KUSTERS (0), 17 jaar geleden

Ok, bedankt voor je tip Wouter, de wielkasten zagen er goed uit en waren hard, verder heb ik op de bodem geen roest kunnen ontdekken, op de bodem zat nog redelijk wat tectyl. De auto wordt zaterdag 9 december afgeleverd, het is mijn bedoeling om de bodem nog eens in te smeren met tectyl om zo nog wat jaartjes plezier te hebben van deze auto, want dat zou met deze km stand toch mogelijk moeten zijn. Roy.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.