Daihatsu Cuore: Motortje optimaal afstellen

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850

Is er iemand uit de omgeving Alkmaar die, uiteraard tegen vergoeding, in staat is om dit lastige motortje optimaal af te stellen. Mijn kennis reikt niet ver genoeg ( ook niet na het lezen van diverse topics over hikkende Cuore's ). Graag iemand met veel verstand van dit type autootje.

miles

Geplaatst door miles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

zo te merken niemand in de buurt die het kan of wil doen.
mijn advies laat het bij de dealer doen dan moet het weer goed staan.

groetjes jan.

miles (0), 17 jaar geleden

Dank voor je advies Jan. Ik heb echter drie jaar bij "de dealer" gewerkt ( geen Daihatsu dealer overigens ) en weet dat het daar heel vaak jongetjes van 17 jaar oud zijn die daar voor veel geld aan de auto's sleutelen ( leerling monteurs ). Deze heren hebben meestal minder verstand van auto's dan ik. Tevens heb ik de ervaring dat de meeste dealers geen interesse hebben in 16 jaar oude auto's. Maar oké: weet iemand een serieuze vakkundige Daihatsu dealer uit de omgeving Alkmaar die mijn probleem op kan lossen? ( Graag een reactie van iemand met een goede ervaring met de dealer. Dus niet een Daihatsu dealer uit de gouden gids, want daar kan ik zelf ook kijken. )

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

Moet ik bij het uitblijven van reacties nu opmaken dat er geen goede Daihatsu dealers bij Alkmaar zijn? Volgens mij in de buurt vanArnhem wel.

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Gewoon er naar 1 gaan, als het niet lukt heb je meestal wel iets als garantie. Willen ze het niet proberen weet je ook genoeg.
Jochies van 17 KUNNEN al zeer bekwaam zijn, maar deze klus blijf lastig. Ben zelf Daihatsu monteur geweest en vond het altijd een pokke klus (ben de handigheid inmiddels wel kwijt...).
Miles: heb genoeg oude en dus bekwame monteurs gezien die bij mij niet verder komen dan de asbak leeggooien en het predikaat prutser dragen. Leeftijd is niet altijd een goed teken.
Btw, de dealer waar ik werkte doet geen Daihatsu meer dus daarheen is geen optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.