Daihatsu Cuore: waarschijnlijk is de koppakking kapot

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine

hallo allemaal, zit met een probleem,bij me auto een daihatsu cuore van 88, kwam van de week zeer veel witte rook uit de uitlaat, was niet normaal meer, en hij liep opeens ook slechter, had wat dingen nagekeken, had het gevoel dat me koppakking na de knoppen was, ook het reservaatje van de radiateur was hevig aan het borrellen,
twee bougies waren ook wit uitgeslagen en eentje was zwart, ook als ik dus ga rijden nu loopt de temperatuur gelijk na het rode toe, wie kan me hier een goed antwoord opgeven, en wie heeft dit ook meegmaakt, en wie heeft er tips hoe ik het beste dit kan doen, wat moet ik dus allemaal, los halen etc. en moet ik de olie en koelvloestof ook eruit halen. graag uw reactie hierop .

groetjes willem

vipertje

Geplaatst door vipertje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Jep, koppakking. Moet je handig voor zijn, anders garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.