Daihatsu Cuore: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Ik krijg mijn cuore niet meer in zijn 3 en zijn achteruit. de 1e, 2e en 4e versnelling werken nog wel. De pook gaat wel in de stand van de achteruit maar mijn auto rijdt dan gewoon vooruit... Heeft iemand een idee hoe dit komt en wat voor kosten ik kan verwachten als ik dit laat repareren?

Roach

Geplaatst door Roach (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 17 jaar geleden

Schakelkabel onder auto bij vers-bak doorgeroest.
Kosten ongeveer 150 euro.

Roach (0), 17 jaar geleden

Ik heb er nog een keer naar gekeken, maar het is alleen de achteruit die het niet meer doet. Als de kabel doorgeroest is, zou het dan niet zo moeten zijn dat alle versnellingen het niet meer doen? Is misschien een hele domme vraag, maar ik ben dan ook geen automonteur ;)

gosse3817 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zitten 2 schakelkabels aan !!! Is niet zo goed te zien, moet je even met z'n tween zijn. De ene bedient da schakelpook en de ander kijkt even onder de auto wat er gebeurt, meestal gaat alleen de buitenkabel heen en weer en niet de binnenkabel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.