Daihatsu Sirion: Rammeltje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Er zit een rammeltje voor in de Sirion dat ook voelbaar is in het stuur. Het doet zich niet voor op een vlakke weg, maar wel op een hobbelige weg en bij remmen. De auto stuurt ook onrustig. Moet op een rechte weg steeds bijgestuurd worden. Hij is al door twee garage bedrijven nagekeken op spelingen, maar niets gevonden. Er zijn voor nieuwe banden gemonteerd, en de auto is opnieuw uitgelijnd. Echter geen resultaat. Iemand een idee ?

bos34060

Geplaatst door bos34060 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Sirion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1665) PRO, 10 jaar geleden

Zou toch nog eens de boel op speling laten controleren , met de wielen belast , dus niet met de wielen vrij in de lucht maar op een 4 koloms brug.

bos34060 (0), 10 jaar geleden

Ik heb een afspraak gemaakt om binnenkort de auto bij een Daihatsu dealer te laten nakijken. Maar eens even afwachten of dat resultaat oplevert. Wordt vervolgd.

bos34060 (0), 10 jaar geleden

Auto is gerepareerd bij een Daihatsu dealer. Het bleek aan het stuurhuis te liggen. Stuurhuis is nu vernieuwd alsmede een veerschotel, auto is opnieuw uitgelijnd, en het rammeltje (zeg maar gerust rammel) is weg. Auto stuurt ook veel beter. Het was even een rib uit het lijf zoals dat heet, maar is wel succesvol gebleken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Sirion of stel zelf een nieuwe vraag.