Daihatsu Feroza: spruitstuk lek en oliedrukmeter defect...

Bouwjaar: 1990

twee vragen: mijn spruitstuk is lek, een scheurtje van 3 cm lang en 3mm breed, is dit te lassen, en tweede probleem, de oliedrukmeter die slaat helemaal naar rechts, terwijl alles wel goed is, dus krijgt hij volgens mij een verkeerd signaal, hoe kan ik dit kontroleren???
alvast bedankt Teun

teundebeun20011980

Geplaatst door teundebeun20011980 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Feroza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wivo12282 (0), 19 jaar geleden

Uilaatspruitstuk is meestal van gietijzer en is dus eigenlijk niet te lassen. Als het om je inlaat- gaat(hopelijk, maar niet waarschijnlijk), dan is deze ws. aluminium. Dit is wel 'co2'te lassen, met speciaal gas. Bij deze inlaat kun je ook overwegen om het direct of mbv een plaatje oid. te lijmen... er is bijzonder goede lijm voor in de handel. (zoals Loctite-products): http://193.96.97.20/int_henkel/loctite_n...
Gietijzer kan dus eigenlijk niet gelast worden; maar ik heb met succes wel gedaan bij een remcylinder van een Hanomag. Veel werk, maar kon niet anders, geen onderdelen meer te koop....

teundebeun20011980 (0), 19 jaar geleden

Klinkt ingewikkeld, maar heel toevallig heb ik een spruitstuk gevonden op de sloop, wat ik kon krijgen voor 20 euri incl. nog wat andere dingetjes...dus al met al viel het reuze mee...in ieder geval bedankt voor het meedenken!
Groeten Teun

wivo12282 (0), 19 jaar geleden

kijk, dat kan natuurlijk ook....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Feroza of stel zelf een nieuwe vraag.