Daihatsu Cuore: subframe

Bouwjaar: 1991

Hallo team, wie kan mij helpen? Pas heb ik onder mijn cuore een nieuw subframe gebouwd, sinds deze klus huppelt de auto over de weg, bij een drempel veert de auto uit naar links is erg spoorgevoelig en dwijlt over de weg.Wel coorigeert hij zichzelf direct, heeft geen afwijking bij rijden of remmen. Alle rubbers zijn vernieuwd (ook stabilisator en wielophanging) montage is goed verlopen. wekplaats handboek adviseerde bouten half los en wiebelen om ze te "plaatsen" maar het werkt niet. auto is uitgelijnd.de dealer heeft 3 dagen gezocht en weet niet wat er aan de hand is. Het is om wanhopig van te worden: wie???

ies

Geplaatst door ies (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zijn de draagarmen met bevestiging aan het subframe vastgezet met de wielen vrij? Zoniet dan de bouten lossen, auto op z'n wielen laten zakken, daarna de bouten aandraaien.

ies (0), 18 jaar geleden

Alles is vastgezet met de wielen aan de grond, juist omdat daarvoor gewaarschuwd was. alles lijkt goed en toch is er iets wat hem instabiel maakt.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

niet iets omgedraaid of zo?

ies (0), 18 jaar geleden

Dat zou de dealer dan ook wel gevonden hebben en alles past maar op een manier. binnenkort ga ik de 4 bouten nog vernieuwen ik laat wel horen of dat scheelt. Verder blijf ik hopen op oplossingen.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

subframe per ongeluk van een L501 ipv L201 (type cuore), lijken namelijk wel op elkaar

ies (0), 18 jaar geleden

Het is een origineel spiksplinternieuw frame gekocht bij de dealer met origineel L201 nummer etc. oude en nieuwe op elkaar gelegd om te kijken alles was goed.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan weet ik zo niks meer.

vistuig (0), 16 jaar geleden

Beste Ies, ik ga ook deze week mijn subframe vervangen. Heb je nog een goede tip en eventueel werkvolgorde. Moet je zo ie zo de motor er uit halen of is het eventueel mogenlijk de motor los te halen van het subframe en in een takel te hangen en dan het subframe eronder uit te halen
al vast bedankt voor een antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.