Daihatsu Cuore 2009: Teveel olie schadelijk?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Nadat mijn 2009 Cuore een grote beurt had gehad bij de Daihatsu Servicedealer zag ik bij het achteruitparkeren rook uit de uitlaat. Ook rook ik die dag al een verbrande olie-achtige lucht.
Terug naar de servicedealer, ze hebben gekeken en constateerden dat er teveel olie in was gegooid bij het verversen, niet veel, 0.2 liter. Ik ben blij dat ik het merkte. Kan dat kwaad?

wilboer@gmail.com

Geplaatst door wilboer@gmail.com , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Is het roken nu weg dan , 0.2 liter is niet echt overdreven veel , kan me haast niet voorstellen dat dit zoveel rook kan veroorzaken .

    Ik ruik in ieder geval geen verbrande olie meer. 😳 - wilboer@gmail.com, 7 maanden geleden

harry4203 PRO, 7 maanden geleden

ben een beetje bang dat ze gezegd hebben dat het maar 0.2 ltr was, geloof ook niet dat ie daarvan gaat roken. 😅

    Ik vond het ook een raar verhaal. Maar het lijkt er wel op dat het over is, nu ze ernaar 'gekeken' hebben. - wilboer@gmail.com, 7 maanden geleden
    Ik hoop alleen dat mijn auto geen schade heeft opgelopen. - wilboer@gmail.com, 7 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Tijd gaat het je vertellen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.