Daihatsu Cuore 2009: Teveel olie schadelijk?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Nadat mijn 2009 Cuore een grote beurt had gehad bij de Daihatsu Servicedealer zag ik bij het achteruitparkeren rook uit de uitlaat. Ook rook ik die dag al een verbrande olie-achtige lucht.
Terug naar de servicedealer, ze hebben gekeken en constateerden dat er teveel olie in was gegooid bij het verversen, niet veel, 0.2 liter. Ik ben blij dat ik het merkte. Kan dat kwaad?

wilboer@gmail.com

Geplaatst door wilboer@gmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Is het roken nu weg dan , 0.2 liter is niet echt overdreven veel , kan me haast niet voorstellen dat dit zoveel rook kan veroorzaken .

harry4203 (430) PRO, 1 jaar geleden

ben een beetje bang dat ze gezegd hebben dat het maar 0.2 ltr was, geloof ook niet dat ie daarvan gaat roken. 😅

    Ik vond het ook een raar verhaal. Maar het lijkt er wel op dat het over is, nu ze ernaar 'gekeken' hebben. - wilboer@gmail.com (0), 1 jaar geleden
    Ik hoop alleen dat mijn auto geen schade heeft opgelopen. - wilboer@gmail.com (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Tijd gaat het je vertellen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.