Daihatsu Charade: tikkend geluid

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

hallo

mijn auto geeft een tikkend geluid en schommeld een beetje en het komt achter weg volgens mij links kan dat de lager zijn ??

mvg

Gerrie

gerriedeboer

Geplaatst door gerriedeboer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jaco1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Beste Gerrie ik kan niet zeggen of het je wiellager is, maar je kunt dit zelf testen; rijd met je auto het liefst over een stuk asfalt hoeft niet te hard, daarna stuur je de auto van links naar rechts en let goed op het geluid achter, als je een zoemend geluid hoort als je naar links stuurt, hoor je het rechter lager(of niet als hij niet kapot is) enn rechts is het andersom. Maar een lager tikt meestal niet, die bromd.
suc6

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ik denk dat er een bult op je band zit ,kanvast gebroken dan gaat je wagen schommelen,even de krik eronder zetten(nooit onder de auto kruipen met alleen een krik). en met je handen over de band voelen ofdat er een bult opzit,of zonder krik en even de auto klein beetje verzetten en voelen.en die bult veroorzaakt een raar geluid zo van pfiep pfiep pfiep en dat tikken kan ook van je wieldop komen of misschien zit er een grote spijker in je band ,die hoor je ook tikken.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ennnnn al wat gevonden ,ben natuurlijk wel nieuwsgierig wat het was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.