Daihatsu Cuore: uitbouwen ventilatie unit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850cc

ik heb in de ventilatie fan van de verwarming unit een hoop bladeren of takjes liggen in ieder geval maakt veel geluid. Wat ik niet weet is hoe daarbij te komen, heb weliswaar de clipjes verwijdert echter krijg de rechte zijkant nog niet verwijdert tot nu toe.
Iemand misschien die mij op weg kan helpen?

alvast bedankt.

toeter1988

Geplaatst door toeter1988 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1660) PRO, 10 jaar geleden

Klipjes zijn volgens mij van het huis zelf , zit er niet aan de onderkant van de rand waarmee hij in het fanhuis zit 1 of meerdere parkers /boutjes waarmee hij vast zit , soms moet je hem iets verdraaien , bajonetsluiting , om hem eruit te krijgen.

toeter1988 (0), 10 jaar geleden

Kaleido 1,

alvast bedankt voor het meedenken, ik heb alle clipjes verwijdert en 2 parkers echter ergens blijft hij nog op klemmen, ook de luchttoevoer koker verwijdert.

er moet tussen behuizing en tussenschot toch nog iets zitten.

in de beschrijving praten ze over een heleboel dingen behalve dit, een explosie tekening zou al mooi kunnen zijn.

toeter1988 (0), 10 jaar geleden

heb inmiddels nog een clipje gevonden en verwijdert.
echter het lijkt nu, daar waar koelvloeistof zeg maar in een soort van warmtewisselaar komt, dit tankje of wat het moge zijn, vast zit aan de rechte afschermkap, welke ik dus verwijderen wil.
dus wie het weet mag het zeggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.