Daihatsu Cuore: Verhoog stationait toerental

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 12V XTI

Auto vorig jaar oktober gekocht kilometer stand 135500. Nu 140240 tot vorige week geen problemen, had alleen het idee dat met kouwe start de choke niet werkte moest hem vaak 2 keer starten en had dan een toerental van 600 tot 800. Nu heeft de motor het probleem dat die na gestart te zijn en even gedraaid te hebben op 1600 toeren blijft draaien en niet meer naar beneden komt tot 800 toeren. Heb het inlaat gedeelte al schoongemaakt en de vacuumslangen gecontroleerd. De lambdasonde ook al gecontroleerd d,mv. andere sonde plaatsen. Geen verandering. Heb niet het idee dat hij meer verbruikt maar dit is toch lastig als je de motor uitzet. Wie kan me hier wat advies geven. B.v.b hartelijk dank.

Presso

Geplaatst door Presso (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 11 jaar geleden

Zit eerder aan een temperatuursensor te denken , koelwater bv , uitlezen bied misschien een oplossing , er zit wel genoeg koelvloeistof in ?

Presso (0), 11 jaar geleden

Hallo Kaleido, bedankt voor je advies, het koelwater is op peil. Zal morgen de temperatuursensors bekijken. Temperatuur is trouwens op de meter normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.