Daihatsu Cuore: verlichting

Bouwjaar: 1998

Bij mijn Curore brandt allen de stadsverlichting (voor) nog maar. Gewoon (dim) en grootlicht niet. Het 'seinen' met grootlicht werkt nog wel, echter licht het blauwe lampje in het dashboard niet op. Beide zekeringen, alsmede de lampen, gecontroleerd. Zijn in orde. Ook bij veelvuldig schakelen met de handle geen teken van 'leven'. Mogelijk zit het probleem in de handle, echter had ik verwacht dat hij wel iets zijn doen bij herhaald 'schakelen'.
Wat zou ik nog kunnen bekijken en zijn in werkplaatshandboeken van deze auto, zodat ik het scham kan nalopen .... mogelijk zijn deze zelfs online te vinden (schema)?
Hartelijk dank voor de eventuele hulp.
Ruud

=== heb deze vraag ook in particulieren gepost, mogelijk is dit niet de bedoeling ===

ruud10623

Geplaatst door ruud10623 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ruud,

Het zou kunnen zijn dat het dim en grootlicht massa geschakeld is,zo zijn meer japanse auto's uitgevoerd.(suzuki)
Dus dan meet je wel plus en denkt dat alles goed is.
Probeer er eerst maar achter te komen hoe het bij jou zit.

Hans.

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vermoedelijk combi-schakelaar kapot. (komt ook voor bij andere typen)

ruud10623 (0), 18 jaar geleden

Beste Mensen,
Dank voor de reacties, het schaamrood staat me op de kaken, toch de -beide- lampen defect .... deze hadden spanning, echter verklaard het verhal van Hans het eea ander betreffende de voeding (puls/min).
Ruud

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Jaaa,mooie instinker is dat hè

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.