Fiat PANDA: Airco compressor

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 188A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

L.S.
Als airco wordt ingeschakeld dan slaat de motor af. De airco is opnieuw gevuld en geen lekkage . Is de compressor defect? En hoe wordt de compressor doorgemeten? Wie weet een oplossing

Davina25

Geplaatst door Davina25 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

4 jaar geleden - peterhoogeveen

Staat de compressor of de pulley niet vast? Kan je deze met de hand draaien?

4 jaar geleden - Davina25

Hallo Peter, volgens mij staat hij vast, ik kan wel de magneetkoppeling draaien

4 jaar geleden - peterhoogeveen

Je kunt niet zo maar de compressor verwijderen, je zult eerst het systeem moeten laten leegmaken (al het gas verwijderen) en dan de compressor demonteren en nakijken.

4 jaar geleden - Davina25

Peter, vorige week is hij behandeld met koudemiddel en een lektest gedaan, alles in orde dit zou honderd euro kosten maar omdat hij het nog niet deed hoefde ik niets te betalen. Alleen als ik een ruil compressor zou leveren dan zou hij hem er in monteren en afvullen voor 240,00 euro. Maar is een compressor ook op een andere manier te testen, Ik wil het zeker weten. Ik kan een andere compressor kopen hier bij de sloop voor 30,00 euro. Vraag : is dit aan te raden ? Nieuwe zijn tussen de 200 en 500 euro. Nog bedankt voor je adviezen .
Dave

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.