Fiat Palio: Alarm of niet?

Bouwjaar: 2005

Sinds kort bezit ik een Palio Weekend 75. leuke, ruime auto met tal van extra's. Er zit b.v. centrale portiervergrendeling op die op afstand te bedienen is. Er zit alleen geen alarm op, hoewel... Volgens het instructieboekje heb je of wel of geen alarm, maar ik heb er blijkbaar iets tussenin! Naast de plafondverlichting (voorzijde) zit dus wel een klein knopje met een groen ledje. wanneer ik dat knopje indruk gaat het ledje eerst een seconde of 3 aan en vervolgens gaat het knipperen. Maar wanneer ik dan de auto op afstand afsluit hoor ik geen piep en gaan de knipperlichten ook niet 2 keer aan en uit. Wanneer ik daarna de deur weer open knipperd het ledje niet meer. Geen idee dus waar het voor dient. In het boekje staat alleen dat, als je een alarm hebt, er ook ultrasoonsensoren (2 stuks) moeten zijn in datzelfde plafondverlichtings-dingetje. Die sensoren heb ik dus niet! Het is volgens mij ook niet zelf ge-hobbyt, daarvoor ziet het er te netjes/standaard uit. Ik heb nog geen tijd gehad om de dealer hierover te vragen. Maar misschien weet 1 van jullie waar het voor dient.
Alvast bedankt, Erik.

erbicom

Geplaatst door erbicom (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ron10325 (0), 19 jaar geleden

hallo erik dat is voor als je cv geriezet moet worden daar vooor is dat groene lampje had dat oook met mijn lancia dedra veel plezier met de palio

erbicom (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord. Toch vreemd dat dat niet in het instructieboekje staat. En dat plezier, dat gaat wel lukken. Eindelijk op vakantie zonder dat er andre mensen mee moeten om alle bagage mee te nemen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.