Fiat Palio: verwarming

Bouwjaar: 1996

Hallo, ik heb problemen met de verwarming van mijn fiat palio weekend. Hij lijkt niet regelbaar meer. Het licht bij de regelknop brandt soms niet en gaat uit als ik aan de knop zit. Dus ik neem aan dat de verwarming elektrisch geregeld wordt en ben daar de boel gaan losmaken. Ik kom echter niet verder dan het front en kan het middengedeelte niet los krijgen. Weet iemand of ik het hele dashboard moet losmaken ( tips hoe?) en of ik het daar inderdaad moet zoeken? Het ziet namelijk als een grote klus uit en zo warm is het buiten niet meer, dus ik wil graag op safe spelen.
Alvast bedankt.

Twiske11694

Geplaatst door Twiske11694 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Twiske11694 (0), 19 jaar geleden

Hallo, ik heb problemen met de verwarming van mijn fiat palio weekend. Hij lijkt niet regelbaar meer. Het licht bij de regelknop brandt soms niet en gaat uit als ik aan de knop zit. Dus ik neem aan dat de verwarming elektrisch geregeld wordt en ben daar de boel gaan losmaken. Ik kom echter niet verder dan het front en kan het middengedeelte niet los krijgen. Weet iemand of ik het hele dashboard moet losmaken ( tips hoe?) en of ik het daar inderdaad moet zoeken? Het ziet namelijk als een grote klus uit en als het sneller kan dan graag.
Alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.