Fiat Cinquecento: alarmlichten en cd speler

Bouwjaar: 1997

Help,
Mijn alarmlichten doen het niet meer, dacht dat het met draden cd speler te maken had. Volgens garage krijgt hij ( cd speler) geen stroom. Het ligt in ieder geval niet aan cd speler. Overigens staat de code van sleutel iedere keer aan met het contact maken van de auto. Ik zelf ben helemaal niet technisch. Ben met auto naar garage geweest maar die kwamen er ook niet uit. Moet hem een dag brengen zodat ze verder kunnen zoeken.
Wie weet waar het aan kan liggen.

miranda7923

Geplaatst door miranda7923 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Willem12085 (0), 19 jaar geleden

Welke alarmlichten worden hier bedoelt? Zijn dit de richtingaanwijzers of aparte alarmlichten? Kijk eerst naar de zekering. Hoe is de CD speler aangesloten? Ik neem aan dat de CD speler niet is aangesloten op de draden van de alarmlichten cq richtingaanwijzers. Als dit wel hetgeval is bestaat de kans dat de clignoteur kapot gaat. Voor radio's of CD spelers zijn meestal al aparte draden aangelegd die meestal zijn voorzien van een aparte stekker en apart gezekerd.
Ik ben benieuwd.

Succes
Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.