Fiat Brava: benzineverbruik hoog

Bouwjaar: 1997

Ik heb sinds kort een fiat brava 14 /12 en het verbruik vind ik nogal hoog op een volle tank benzine zo'n 330 km stadsverkeer ik heb gehoord dat dat wel erg hoog was ben er ook al mee naar de dealer geweest en heeft al aan de computer gestaan maar konden niks vinden heb de bougies al vervangen wat kan hiervan de oorzaak zijn

wim12196

Geplaatst door wim12196 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Brava? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Over het effect van V-Power verschillen de meningen nogal. Waar niemand aan twijvelt is dat het een stuk duurder is. Volgens mij werkt het niet. Deze motor is ontworpen in een tijd dat V-Power niet bestond en zal er niet beter van gaan lopen.
Kijk hier eens: http://www.problemcar.nl/index.php?topic...
of anders op het forum van de Anwb: www.anwb.nl

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Aardige link WCP. Brengt me bij euronext. Maar wat die aandelen er nou mee te maken hebben? Misschin een typecursus of een cursus Windows nodig?

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik vind die one-liners wel leuk, doet me herinneren aan Boer Koekoek vroeger, die was daar ook goed in. Maar echte argumenten, ho maar.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

De vraagsteller wil graag iets over het verbruik weten aan deze informatie hier boven heeft hij niets discussie bij deze gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Brava of stel zelf een nieuwe vraag.