Opel corsa b: shell v power

Bouwjaar: 1994

Hi Opeltje

Wat is volgens jou het best benzine om te tanken: shell V power of gewoon euro 95.

peter8800

Geplaatst door peter8800 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

hey peter daar zat ik al een tydje geleden aan te denken ik heb zelf een gsi 16v maar als ik eerlyk niet doen!! heb er zelfs al verhalen over gehoord dat er veel auto,s met problemen zyn sinds ze v-power tanken en myn ervaring zelf is ook niet zo goed!!de motor ging op een gegeven moment raar lopen en viel soms zelfs uit en nu niet meer ik tank zelf altyd 98 maar weet niet of dat by jou ook kan misschien ivm je kat ! grt danny

peter8800 (0), 19 jaar geleden

Hi Danny

Volgens mee shell v power is alleen maar geschikt voor autos die op euro 95 rijden!

Gr
Peter

Shell V-Power - Adrenaline voor uw motor

Als u om uw auto geeft, dan is Shell V-Power de brandstof voor u. Shell V-Power is een unieke brandstof die is ontwikkeld om de prestaties van uw auto te verbeteren en uw motor te reinigen en te beschermen. Zodat u prettiger rijdt. Shell V-Power is geschikt voor alle auto's die op Euro 95 benzine rijden.


P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo.. dit gloof je toch niet...!! deze toverspreuk..!! van shell....!!! laat je niks wijs maken...? het is nog véél duurder ook...!! ( shell maakt misbruik van mensen die hier nog al gevoelig voor zijn....!!!! ( tussen de oren kwestie )


paul,

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Een kennis van mij zegt dat ie wel degelijk mooier loopt op V power.Zelf maar eens de proef op de som genomen in mijn auto die ik door en door ken en het resultaat?Hij lijkt beter te lopen inderdaad.Toen eens iemand in mijn auto laten rijden die er ook regelmatig in rijdt en niks gezegd,geen verschil gemerkt.Ik denk dat het psychisch is.Vandaar ook dat mensen soms zweren bij zogenaamde "wondermiddelen".
Maar gewone benzine is al duur zat dus geen V power meer voor mij.

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

nou ik heb is eff kontact gehad met een monteur van de opel en cadillac die werken samen hier in den haag en die zyden dat er inderdaad veel kl8ten zyn sinds mensen VVVVVVV-power tanken duss dan moeten jullie het zelf maar weten alleen de prys is een stukkie duurder!!!!!grt danny

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

en nog wat een maat van me werkt nu zelfs momenteel by de shell !!!grrrrrrrr hy kan alleen zeggen :het regent kl8ten hierzo over de (zogenaamd goeie)VVVVVVV-POWER!!!!!!!!!!!!

peter8800 (0), 19 jaar geleden

En wat denkt Opeltje hierover, ik wil graag zijn mening eens hooren

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

als hij zoveel meer power geeft dan moet de auto ook zuiniger zijn
maar dat durft shell niet te beweren want dat makkelijk te controleren trouwens meer power ook op een rollentestbank

Harold4154 (0), 19 jaar geleden

Shell power blijkt alleen zin te hebben wanneer je een onstekingsmechanisme hebt dat gaat vervroegen totdat het "klop"moment optreedt. De meeste systemen werken andersom. Er ontstaat detonatie (kloppen) en de ontsteking regelt terug. Door de goede klopvastheid van V power heeft het bij deze systemen zin, maar dus bij de meeste auto's absoluut niet. En dan zit het inderdaad tussen de oren

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

ik bedoel maar.....!! gloof dat shell al eerder een middel op de markt had gebracht..!! zogenaamt.. goed voor het milieu,, ook van dat duure ( vloeibaar goud ) maar dat liep niet zo als dat ze dachten...!! vandaar proberen ze dit maar eens...!! want V-power.. dat spreekt wat beter aan...!! ( denken ze gelijk aan racen..!! zie de reclame die ze er op los laten )

paul,

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

gewoon je ouderwetse benzine tanken joh...scheelt weer een paar centen....overigens hebben wij klanten die vinden dt het en goed produkt is...rijdt zuiniger en loopt mooier...maargoed, ik denk ook dat het tussen de oren zit...overigens rijd ik op lpg en niet op v power....

wageral (0), 19 jaar geleden

Tja,die verhalen hè? Zelf woon ik in Heerlen dus vlak bij Belgie en Duitsland. Ik tank dus nooit in Nederland omdat het bij de buren nou eenmaal veel voordeliger is. Ik merk nooit verschil bij het rijden. Toch zijn ook hier mensen die beweren dat de auto dan niet zo goed rijdt of dat hij meer gaat gebruiken. Mij lijkt het sterk (euro 95 is toch in heel Europa gelijk?). Toch zijn dit hartnekkige geruchten. Hebben nog meer mensen ervaringen met het tanken in Belgie/Duitsland?
groet, Ger

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Eerst tankte ik pura en nu v-power maar van die extra prestaties merk je nilks van. mijn motor loopt wel mooier stationaire en hij verbruikt ongeveer 1:16 a 1:18(lange stukken)ik heb dat gedaan omdat hij toen last had van verhoogd stationaire toerental dat heeft hij toch meer dan een half jaar vol gehouden tot dat de stappenmotor het begaf. Maar kan er in een C1.6NZ motorblok ook superplus 98 in? ik wil namelijk even kijken of mijn blok dan iets pittiger wordt.

Groetjes
Astra rijder

sarabande99 (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij is het soortelijk gewicht van superplus 98 hoger dan van 95 zodat met hetzelfde aantal liters meer gewicht aan benzine krijgt en het lijkt of de auto zuiniger ik weet niet 1oo% of het waar is want ik heb het zelf niet gemeten alleen maar gelezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.