Fiat Panda: CO uitstoot te hoog voor APK

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000 fire

Hoi De Panda moet weer voor de keuring eigenlijk is alles okay alleen is de CO uitstoot te hoog,iemand suggesties of tips om dit makkelijk omlaag te krijgen krijg wel af en toe lampje te zien van inspuiting en soms hoog in de toeren,kan eigenlijk niets vinden,alleen heb ik wel een vacuum in de benzinetank als je de dop eraf draait een beetje het effect van een snelkookpan.zou het zinvol zijn om injectie reiniger in de tank te doen??

mvgr Iwan

eone

Geplaatst door eone (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

320 (0), 17 jaar geleden

betwijfel het.

vermoed lambda sonde.

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

dit kan vele oorzaken hebben. lambda sonde kapot, katalysator kapot, ontsteking niet optimaal, ... met injectiereiniger zal je zeker geen kwaad doen, maar normaal zal dit geen oplossing brengen voor je probleem.

eone (0), 17 jaar geleden

weer co te hoog ga eerst maar eens op zoek naar lambdasonde! en dan?

eone (0), 17 jaar geleden

GOEDGEKEURD!!!2e handslambdasonde geplaatst en alles nou wel oke dus de vrouw is ook weer happy met haar gebakje.bedankt allemaal voor de ideeen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.