Fiat Panda 900: Panda omleiden startblokkering

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1170A1

Heeft iemand ervaring met het omleiden van de startblokkering van een Panda 900 ? deze klant heeft de auto op een afgesloten bedrijfsterrein rijden, het systeem werkt nu niet meer (gele sleutellampje blijft branden) en auto start niet meer. de kosten om de auto over te brengen naar een dealer zijn waarschijnlijk hoger als de waarde van de auto.
Wie weet raad

hamalipa

Geplaatst door hamalipa (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Dealer vragen ? We zijn op deze site niet zo gecharmeerd om zulke zaken op het net te zetten.

hamalipa (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb voor dat ik deze vraag ging stellen eerst gekeken of er soortgelijke vragen waren. Toen ik die gevonden had heb ik mijn vraag gesteld en niet met de bedoeling om misbruik van de reacties te maken. het gaat hier om een Panda met misschien een waarde van 350 euro en niet een VW Passat met een waarde van 50.000 euro.

Frank3158 (0), 16 jaar geleden

het lijkt me een normale vraag van een fatsoenlijke vragensteller.

vraag blijft of je dit soort info (iig het antwoord op de vraag) op dit forum moet plaatsen.

kunnen de dames/heren die het antwoord weten dit wellicht per email of PM aan de topicstarter doorgeven?

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

o.a zijn dit soort zaken voorkort op dit forum niet meer bespreekbaar. lees regel (5) algemene regels. waarschijnlijk kan de dealer een oplossing bieden, hier zul je naar moet informeren. en zeg nou zelf hans, indien de klant er geen geld in wil steken, om dat hij meent het niet waard is... is dat toch niet ons, de garage zijn probleem ? de klant komt immers voor een reparatie, toch geen taxatie ?

gr,
paul,

hamalipa (0) PRO, 16 jaar geleden

Achteraf zijn jullie reacties wel te begrijpen jongens want iedereen kan dit forum bereiken, dus ook de kwaadwillenden onder ons, de dealer heeft inmiddels de oplossing aangedragen. Een ieder weer bedankt voor de reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Mooi. Opgelost dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.