Fiat Punto 2005: Computer

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 843A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Na een jaar diverse elektrische problemen te hebben gehad met mijn punto, die weer net zo gemakkelijk verdwenen als tevoorschijn kwamen, bleef alleen een defect knipperlicht links voor en rechts achter over, nu heb ik eindelijk het probleem gevonden. De “bodycomputer” heeft waterschade. Nu heb ik via de sloop een andere bodycomputer, motormanagement computer en sleutelset , codelezer en tellerunit gekocht. Vandaag alles geplaatst, maar helaas blijft mijn oude tellerdisplay nu knipperen en branden de storingslampjes van het hill control, abs, asr nu. Bij het plaatsen van de gekochte tellerunit brand het tellerdisplay niet en is een pieptoon te horen. Nu is de computer wel uit 2003 en mijn auto uit 2005. En staat er een versie oudere software op. Weet iemand een oplossing hoe ik de auto nu weer probleemloos kan krijgen.

EmielKPunto

Geplaatst door EmielKPunto , lid sinds 1 maand geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.