Fiat Brava: computer vervangen

Bouwjaar: 1998

We hebben in de werkplaats een fiat brava waar de computer van kapot is (helaas niet meer te repareren). We willen een nieuwe computer bestellen en een extra sleutel omdat ik maar een blauwe sleutel heb. De rood/bruine zit er niet bij wel heb ik de kaart met de electronische code. Heeft iemand een beschijving hoe we dit moeten programeren en of dit zelf te doen is of alleen door de fiat dealer.

leo6506

Geplaatst door leo6506 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Brava? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

technico (0) PRO, 18 jaar geleden

helaas zonder de rode sleutel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KUN JE EEN NIEUWE COMPUTER ZO PLAATSEN maar je kunt geen nieuwe sleutel programeren.. Wanneer je de nieuwe computer plaatst en je draait de sleutel op contact wordt onmiddelijk de nieuwe computer geprogrameerd. want de codes van de sleutels staan in de sleutel computer en die geeft direct de code door.

WIL je de auto weer hebben zodat je ook weer sleutels kunt programeren,moet je een computer kopen een sleutelcomputer en nieuwe sleutels en dan een sleutel set met in de rode sleutel een transponder.(krijg je er ook een nieuw code kaartje bij)

leo6506 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor je reactie wel een dure geschiedenis circa 1300 euro Alleen aan onderdelen.

Schepers (0), 18 jaar geleden

Geachte heer van Leije,
er zijn meerdere oplossingen voor uw probleem varierend van gebruikte injectiecomputers voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia tot het uitschakelen van de startblokkering waardoor de moedersleutel (die verloren is gegaan!) overbodig wordt.
Zie voor meer informatie:

Met vriendelijke groet,
Johan Schepers

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Brava of stel zelf een nieuwe vraag.