Fiat Punto: Contactslot kapot

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo allemaal,

Reeds hebben ze in mijn auto ingebroken en hem geprobeerd mee te nemen. Gelukkig heb ik bij mij punto een slot die de code van mijn sleutel leest anders start hij niet. Ze hebben mij kap eraf getrokken, het slot kapot geslagen en vervolgens geprobeerd te starten met een schroevendraaier. Nu is alleen mij slot van binnen kapot. Hij draait nu door. Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Gr. Johan

JohanHes

Geplaatst door JohanHes (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou er zal dus een nieuw slot in moeten.
de oude eruit zal het grootste probleem zijn.
ik denk dat het hak werk wordt.

groetjes jan.

JohanHes (0), 12 jaar geleden

Jan,

Maar mijn omhulsel van het slot is afgebroken. kan er geen ander omhulsel op? Ik zie wel dat deze met bouten vast zitten aan mijn stuurstang, maar deze kam ik niet losdraaien. ik hoor het graag.

Groet Johan

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

ja dat moet kunnen ik vermoed dat het brek bouten zijn dus zie je alleen de ronde kop als dat zo is dan moet je die kop eraf boren.

groetjes jan.

Ruben Vl (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik verwijder de breekbouten van het contactslot met een fijn beiteltje en een hamer, gaat prima, soms monteer ik ze ook zo terug ( moet je geen onderdelen kopen ), succes

JohanHes (0), 12 jaar geleden

Hoi allemaal,

Het probleem heb ik opgelost. Ik heb bij de sloop een nieuwe gehaald. Ik heb in de bouten een sleuf gezaagd waardoor ik hem gewoon los en vast kon schroeven. Eind goed al goed.

Bedankt voor het meedenken

Gr. Johan

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou mooi dat het zo gelukt is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.