Fiat Cinquecento: denk aan massa probleem

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900cc

goeie dag .
ik heb een beetje ingewikeld probleem, ik ga het proberen uit te leggen .
het probleem is dat als ik aan het rijden ben al me lichten op lichten zowel binnen als buiten , me radio valt uit ,me temp meter stijgt soms tot hij niet verder kan, auto komt niet meer vooruit dat duurt ong 2a5 min soms langer en als ik me koppeling even in houd wordt het minder,daarna sprinkt me radio weer aan en alles doet het weer normaal . heb al me massa punten na gekeken , heb de massa kabel die van me accu naar chassis door naar de motor loopt vervangen die was door gerot, heb me dashboard gedemonteerd er onder gekeken , niets te zien . hij begint nu ook te stinken naar rotte eieren, ik dacht dat het aan me aanjager lag ,niets te zien.ik heb hem schoon gemaakt en weer gemonteerd , de geur komt overal vandaan dus niet te traceren.
ik ga er van uit dat het allemaal met het zelfde te maken heb , kan ook anders :).
hoop dat jullie me kunnen helpen .
mgv rick

0rick0

Geplaatst door 0rick0 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Rotte eieren duidt op een accu die overladen is,meestal door een defecte spanningsregelaar en soms door een defecte accu(platen krom)

0rick0 (0), 12 jaar geleden

oke :) eindelijk komt er weer iemand met iets heel anders :) top!
ik heb me accu al vervangen dus zou het daar niet aan kunnen liggen denk ?! en ga gelijk kijken naar een spanings regelaar.
grotjes rick

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

en de akku weer bijvullen met gedistelleerd water. ongeveer halve centimeter boven de platen. Anders kost het weer een akku.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.