Fiat ULYSSE: Dimmende binnenspiegel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hoi Lezers,

Mijn Ulysse heeft geen dimmende binnenspiegel, alsnog de orginele plaatsen is praktisch volgens mij onmogelijk ivm het voorraam volgens mij.

Echter heb je volop universele dimmende binnenspiegels.

Weet iemand toevallig of dat wel mogelijk is? En waar je dan op moet letten?

Vast bedankt!

Dan1el

Geplaatst door Dan1el (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ulysse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 5 jaar geleden

Deze vraag komt niet zo vaak voorbij, tja... een leuke optie, je hebt er weinig aan want hoe vaak ben en wordt je verblind ?

Universeel zegt dat het dmv. bijgeleverd materiaal altijd gaat passen.
Aansluitschema is toegevoegd.

Grt. Paul

skilcom (0), 5 jaar geleden

Er zijn tig van universeel dimmende binnenspiegels te koop, je moet echter altijd goed letten dat de spiegel een geschikte adapter heeft die perfect past op het vastgelijmde stukje op de voorruit, anders gaat het zaakje rammelen, en dat wil niemand. De meeste universele binnenspiegels zijn echter van het "rammelend" type, dus goed uitkijken. Overigens vraag ik mij wel af wat de meerwaarde van een zelf dimmende binnenspiegel is. Ik had er zo eentje in mijn Fiat Strada Adventure, en toen er na 3 jaar al vlekken op begonnen komen, kon ik er geen betaalbare voor vinden. Een originele moest uit Brazilië komen, en zou op 269 € komen, veel te duur, en een Chinese universele zou mij 116 € kosten, maar zonder garantie op een goede pasvorm... Wel, uiteindelijk heb ik er eentje van een gewone standaard Strada (dus niet zelf dimmend) besteld, en die past perfect, rammelt niet en heeft mij maar 23 € gekost. ik heb de zelf dimmende nog geen moment gemist, en die enkele keer dat ik toch eens verblind werd, trok ik even aan het knopje onderaan de spiegel, en het probleem was, na een paar keer knipperen met het achter mistlicht, opgelost...

Dan1el (0), 5 jaar geleden

Dank jullie 😃 nee inderdaad 100% waar wat jillie zeggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ulysse of stel zelf een nieuwe vraag.