Fiat Seicento: Druk op Koelsysteem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Beste heren/dames,

Een tijdje terug heb ik van de seicento de koppakking en alles erbij vervangen (thermostaat, pakkingen, distributie en noem maar op). Nu is het zo dat er nog wel wat druk staat op het koelsysteem.

Ik denk dat er een verstopping in zit. Hoe kan je het makkelijkst het systeem ontluchten/ontstoppen?? Of iemand misschien een ander idee wat het is?

Alvast bedankt!

Nick

Nick87

Geplaatst door Nick87 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 14 jaar geleden

Op het gesloten koelsysteem hoort druk te staan als de vloeistof warm is

Nick87 (0), 14 jaar geleden

Ja ik snap dat er druk op staat maar ik neem aan dat dat na een half uur toch wel verminderd moet zijn? En ook wordt hij nog steeds (was voor alle vervangingen ook al zo) erg snel heet. Koelfan slaat gelijk aan als je stil gaat staan na normaal rijden.

Dus daardoor denk ik dat er iets verstopt zit ofzo. Of iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Geen problemen maken als er ( nog ) niks aan de hand is..

Als alles mooi even warm word,dus de slangen en radiateur,de fan optijd inslaat en werkt,en de temp in orde is lekker verder rijden..

Wat van druk op het systeem is gewoon normaal,maar voel maar eens bij koude motor aan de slangen,dan zal de druk ervan af zijn,en niet na een half uur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.