Fiat Seicento: Dynamo vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Hallo allemaal

Heb net te horen gekregen dat de dynamo van mijn broertjes seicento stuk is gegaan. Nu ben ik vanplan om deze te laten reviseren.
Maar ben benieuwd of de dynamo een beetje makkelijk te demonteren is. Aangezien ik dit bij me ouders voor de deur wil doen.( heb dus geen brug voor handen)

Remco-pol

Geplaatst door Remco-pol (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 13 jaar geleden

Koelvloeistoftankje opzij leggen, als je naar onderen kijkt langs de dynamo zie je 2 moeren sleutel 17, oplossen, spanning van riem eraf en riem loshalen, als je die eraf wil halen, positiesensor met dopje 8 onder de auto eraf halen, daarna dynamo met eerst de bedrading lossen.

thei11316 (0), 13 jaar geleden

En vooral niet vergeten als eerste te beginnen met een accuklem los te halen,kan er anders als een vonkenregen gaan uitzien onder de motorkap.

Remco-pol (0), 13 jaar geleden

Beter te laat dan nooit:) ... was het topic helemaal vergeten.

Maar het vervangen van de Dynamo is helemaal goed gegaan. En was inderdaad zo gedaan .
Bedankt voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.