Fiat Panda: fiat panda start niet meer na gebruik van richtingaanwijzer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 187a1000, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 46

Hallo,
Wie kan mij helpen met mijn probleem met mijn Fiat Panda oud model 2003 auto stopte er mee na gebruik van richtingaanwijzer heb al de relais van brandstof toevoer vervangen omdat die bleven ratelen daarna alles wat maar aan kan zoals verlichting ruitenwissers enc deed raar en half heb al veel dingen geprobeerd relais zekering kast vervangen auto starten en ja hij deed het doe de richting naar links en uit je voelt hem al aan komen hij doet het niet meer wie kan mij op weg helpen mijn dank alvast.

tjal

Geplaatst door tjal (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 8 jaar geleden

Controleer de massa en plus kabels eens goed, accu is nog wel goed?

tjal (0), 8 jaar geleden

Hallo Kaleido,

Nou vandaag bezig geweest met de Panda hele kabel boom uitgeplozen en alle massa punten schoon gemaakt alle stekkers schoon gemaakt en accu getest die is top alles weer aangesloten en starten nou je voelt hem aan komen lopen als een trein totdat ik me richtingaanwijzer bedien uit niet meer aan de praat te krijgen alles weer los gehaald en weer aangesloten starten en lopen je voelt hem aankomen r.a.w aan en alles uit stekkers los van stuurkolom starten en lopen stekers een voor een er in en uit dus het probleem gevonden dacht ik andere stuurkolom schakelaar gehaald van de sloop aansluiten en starten weer uit om een lang verhaal kort te makken ik heb het gevonden grote bloemkolen op de claxon aansluiting claxon er af en alles werkt weer naar behoren
Wil je wel even bedanken voor het mee denken goede jaar wisseling gr Tjal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.