Fiat Tempra: injectie en acculamp

Bouwjaar: 1994

Probleem:

Vóór reparatie: lange tijd injectiestoornissen die niet goed te traceren waren.
We zijn hier jarenlang vaak mee bij dealer in Uithoorn geweest. Ze konden nooit de werkelijke oorzaak vinden. Wel dat het met de injector te maken had.
Anderhalf jaar geleden is 1 sensor vervangen door een nieuwe, sindsdien lang storingsvrij.

- Twee maanden geleden ging van tijd tot tijd vaag het lampje van accu branden.
- 10 dagen geleden was ineens de auto niet meer te berijden. De auto stootte en hakkelde dat het een lieve lust was en kwam nauwelijks meer vooruit. Nog net op tijd in een garage gebracht.
Vervolgens heeft de garage vorige week donderdag een gebruikte injector en bijbehoren delen erin gezet.

Klacht
Daarna is het slecht mogelijk te accelereren, de auto slaat af bij optrekken in zijn versnellingen, komt moeizaam op toeren na de 110 km p/u en trilt/stoot dan behoorlijk.
Wat zou dit gespook kunnen zijn. Ook het acculampje brandt weer van tijd tot tijd. We willen zo graag nog een tijdje met deze wagen door.

Graag reactie

Nicolette8142

Geplaatst door Nicolette8142 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Tempra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4026 (0), 18 jaar geleden

bij onze tempra branden het lampje van de injectie ook zo maar.
dagen geen last.
maar dan als je een stukje ging rijden pats daar is hij weer .
wij hebben toen de tip gekregen om er een blikje injectie cleaner in de benzine te gooien(niet het blikje maar de inhoud).
dat hebben we twee keer gedaan .
wij rijden nu al meer dan twee jaar zonder problemen.

Nicolette8142 (0), 18 jaar geleden

dank je wel voor de tip. dit hebben we al enige keren in het verleden gedaan, maar toen hebben we op een gegeven moment een sensor vervangen en toen een jaar nergens last van. Tot een half jaar geleden de auto enigszins ging inhouden,maar niet erg, het acculampje heel zacht ging branden en toen twee weken geleden barstte de bom. Ik ben maar naar de garage gegaan nu en ze hebben de injector met systeem van een tweedehands voorzien, vervolgens weer klachten van inhouden, nu is eergisteren de injector(het zwarte blokje) vervangen en loopt hij weer als een zonnetje. Dank nogmaals, Nicolette

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Tempra of stel zelf een nieuwe vraag.