Fiat Seicento: Injectielampje gaat branden, daarna valt accu uit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Sinds enige tijd gaat tijdens het rijden mijn injectielampje branden. (in het begin vooral met remmen, later ook gewoon tijdens het rijden) Nadat dit lampje gaat branden gaat mijn acculampje ook branden. In het begin kon ik door hoge toeren te maken zorgen dat beide lampjes weer uit gingen. Helaas lukte dat na enige tijd niet meer en viel mijn auto dus uit. Ik kon de auto daarna meteen weer starten. Helaas gebeurde dit steeds vaker en na een aantal keer startte de auto helemaal niet meer. Hij staat op dit moment bij de garage en zij zeggen dat het mijn gasklep is. Wat denken jullie?
Alvast bedankt voor de reacties!

miesje89

Geplaatst door miesje89 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

B1000 (0), 12 jaar geleden

draaide de startmotor nog wel rond of was de accu leeg

miesje89 (0), 12 jaar geleden

Ik weet het niet, het enige wat ik weet is dat heel mijn auto niets meer deed. Dus ik denk dat de startmotor het ook niet meer draaide.

JaapVeld (0), 12 jaar geleden

Ik denk dat je (ook) een massa probleem hebt. Massa kabel aansluitingen schoonmaken wil wel helpen. Komt vaker voor bij fiatjes.

Gr Jaap

B1000 (0), 12 jaar geleden

als hij helemaal niets meer deed kan ook gewoon de accu leeg zijn

Ert0o (0), 12 jaar geleden

misschien dat de dynamo niet de accu oplaad waardoor de accu leeg raakt?

Karrewiel (0), 12 jaar geleden

Een Panda uit 93 had hetzelfde probleem, eerst ging het injectielampje branden en uiteindelijk viel de auto stil. Nieuwe dynamo en het probleem kwam iet meer voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.