Fiat Cinquecento: injektor fiat cinquecento

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1 fire

Bij deze auto hapert de monopoint injektor af en toe bij accelereren na het decelereren. De in jektor is vervuild denken wij en blijft dan plakken. De motor houdt dan enorm in.
Wie heeft er ervaring met resulaten na ultrasoon reinigen. En is de injector eventueel los te leveren ? Ik heb begrepen dat bij Fiat allleen het complete huis te krijgen is met alles er op en er aan .

PT nieker

peugeottechnieker

Geplaatst door peugeottechnieker (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

janh5107 (0) PRO, 15 jaar geleden

durf niet te garanderen dat reinigen de oplossing is. zou in dit geval een kompleet huis van de sloop (onderdelenlijn) halen, neem je meteen de stationair-schakelaar en gaskleppotentiometer mee die dit ook kunnen veroorzaken.
J.E

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

vorig jaar oktober hebben we een huis van de sloop gemonteerd. We hebben toen diagnose gesteld en toen bleek dat de injektor af an toe niet open ging, nu is het weer het zelfde.

We hebben toen met de scoop gemeten,injector signaal bleef stabiel ten tijde van de storing maar mengsel werd arm.

Ik het liefst monteren we nu een nieuwe injector.

Michael H. (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=peugeottechnieker]vorig jaar oktober hebben we een huis van de sloop gemonteerd. We hebben toen diagnose gesteld en toen bleek dat de injektor af an toe niet open ging, nu is het weer het zelfde.

We hebben toen met de scoop gemeten,injector signaal bleef stabiel ten tijde van de storing maar mengsel werd arm.

Ik het liefst monteren we nu een nieuwe injector.[/quote]
Weet je zeker dat dit dan nu dezelfde storing is? Wel heel toevallig...
Een armer mengsel kan nog meer oorzaken hebben toch? Een slecht werkende Lambdasonde?

joep5513 (0) PRO, 15 jaar geleden

Wij doen bij iedere beurt een injectorreiniger in de tank om dit soort problemen te voorkomen. Misschien eens proberen met een paar flesjes in de tank doen en daar een paar dagen mee rijden. Kunt injectors ook ultrasoon laten reinigen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.