Fiat Cinquecento: Is dit normaal?

Bouwjaar: 1997

Had gister een bericht geplaatst over mijn auto. Wat blijkt nou, de koppakking is lek. Is dit normaal voor een auto uit '97 met nog geen 80000 km op de teller of kan ik hem beter laten maken en laten keuren en dan op zoek naar een andere?

Channie23

Geplaatst door Channie23 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Harold4154 (0), 19 jaar geleden

Een koppakking kan lek raken. Dat kan omdat de auto wellicht een keer te heet is geworden door een koelwater lekkage of een radiator die vuil is, of een ventilator die niet werkt. Normaal vervang je nooit een koppakking, maar door met name oververhitting kan dat ontstaan zijn. Het is wel goed om de mogelijke oorzaken van verhitting te controleren. Als dat gedaan is en je hebt een nieuwe koppaking zou ik lekker vrolijk verder gaan rijden met je auto.

Channie23 (0), 19 jaar geleden

Nou bij mij is die nog niet eerder te warm geworden, dus ik weet niet waar dat dan vandaan komt. Ik kijk wel wat ik doe. Misschien dat ik hem gewoon weg doe.Maar toch bedankt!

Salih Actos Power (0), 19 jaar geleden

bij koude motor minder hard doortrekken!

hvermeesch (0), 19 jaar geleden

Had hetzelfde probleem. Ik had de auto overgenomen van iemand die niet veel reed (27000km in 6 jaar), hoofdzakelijk km in de stad. Ik ging er wel lange afstanden meerijden en dat was de motor niet "gewend". Heb hem voor 400euro laten repareren (Fiat vroeg 650 excl.) en hij loopt weer prima. Alleen heb ik nu last van licht flikkerende lichten.......Heeft overigens niks met de koppakking te maken.

Jor74 (0), 19 jaar geleden

Mijn Cinq 1.1 abarth sporting uit 96' laat de koel ventilator wel erg hard draaien, en dat met een koude motor...
zou er ergens een lek kunnen zitten??
En dat vooral t/m de 3e versnelling...het lijkt wel een vliegtuig!!! Heel raar overigens... iemand een idee!?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.