Fiat Cinquento: Wat te doen?

Hallo,
Ik heb sind januari dit jaar een fiat. Tot voor kort had ik geen problemen, maar nu wel. Onlangs ging het lampje van de temperatuur branden. Ik ben toen meteen gestopt. Alles was nat onder de motor kap en de tank van het koelvloeistof was leeg. Er is toen weer water ingekomen en ik heb toen gen problemen meer gehad. Tot vandaag. Ik was thuis en toen lag er weer iets onder de auto. Ik hou het elke dag in de gaten, maar er was steeds niks, maar nu wel weer. Wat kan dit zijn?Ik wordt er niet goed van. Nog leifhebbers voor dit rot ding?

Channie23

Geplaatst door Channie23 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

jawel... ik zoek nog een bloembak op wielen..!!

( grapje )

dit is blijkbaar een vorm van lekage..!!! ergens een slechte slang..? of radiator..? of water pomp..? allemaal niks ernstig's....!! ( onderhoud ) daar kom je nog wel overhéén..!!

vul je koelsysteem weer normaal bij.. en laat je motor even draaien ( het koelsysteem komt nu onder druk te staan..!! nu zou je de lekage.. waar kunnen nemen....!! ( als het systeem onderdruk staat nooit de dop er af draaien opletten dus....!! )

paul,

Channie23 (0), 19 jaar geleden

Koppakking was dus wel kapot!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.