Fiat Punto: Knipperend lampje

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200

Mijn auto is een Punto Classic van 2009. Omdat ik dacht dat een zekering door was gebrand heb ik een paar zekeringen losgenomen om dit te controleren. geen van de zekeringen was doorgebrand, ik had me vergist.
Vanaf dat moment blijft het controlelampje van de veiligheidsriem knipperen en het rode lampje van de airbag blijft branden.
Hoe kan ik dit resetten, is het voldoende om de pluspool van de accu een tijd los te nemen en daarna weer aan te sluiten en een stuk te rijden, zoiets hielp namelijk wel bij m'n vorige auto, een Focus.
Of zal de dealer er aan te pas moeten komen?

plaatje

Geplaatst door plaatje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

nou het is gekomen door dat de spanning eraf geweest is dit heb je hersteld door de zekering terug tezetten nu blijft hij knipperen dus gaat hij pas uit als deze storing gewist is.
dat moet met de computer maar hoeft niet bij de dealer het kan ook in een bedrijf dat dat merk ook op zijn computer heeft.

groetjres jan.

plaatje (0), 12 jaar geleden

Hartelijke dank.

plaatje (0), 9 jaar geleden

Het probleem is opgelost door de dealer, even aan de computer en het lampje uitgezet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.