Fiat Punto: Lampje Airbag

Bouwjaar: 2003

Het lampje van de airbag brandt ; laten uitlezen bij fiat gaf aan weerstand gordelspanners links en rechts
we hebben de beide stekkers onder de voorzetels aan elkaar gesoldeerd , maar na 1 dag brandt het opnieuw

iemand een idee wat het nog kan zijn ?

opc8275

Geplaatst door opc8275 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

thei11316 (0), 14 jaar geleden

als je aan het airbagciruit van een fiat werkt moet je altijd de accu loskoppelen,je kunt proberen deze een dik half uur los te maken van de klemmen,als dan het airbaglampje nog brand zul je de boel weer moeten resetten

opc8275 (0) PRO, 14 jaar geleden

het lampje brandde dus maar na een kwartier rijden nadat we de stekkers aan elkaar hadden gesoldeerd

joep5513 (0) PRO, 14 jaar geleden

gewoon weer uitlezen

Izimo (55), 14 jaar geleden

Volgens mij is die hele airbagcircuit knudde bij de Punto's, heb toen ik de auto kocht ook last ervan dat deze soms ging branden, uiteindelijk ging airbaglampje niet meer uit. Uiteindelijk bij het uitlezen gaf die de module als defect aan.

Toen ik m'n voorste stoelen heb gewisseld zag ik dat de verbindingen bij beide voorstoelen netjes aan elkaar gesoldeerd waren, dus hier was al aandacht aan besteed in een eerder stadium.

joep5513 (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij deze punto's weinig last van stekkers onder de voorstoelen. Als je schakelaar om de airbag uit te schakelen als fout krijgt moet je de bedrading tussen de airbag computer en de schakelaar modificeren. Bij fiat is er een service news van. Kabelsetje kost maar een paar euro en zit er snel in. Verder weinig problemen met airbags van de punto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.