Fiat Stilo: loose connection

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

als ik mijn auto op contact zet geeft hij loose connection aan en gaat hij tikken,met het gevolg dat hij niet start,dit gebeurt onregelmatig je kunt er geen klok op gelijk zetten,hij is al uitgelezen ,geen foutmeldingen,computer opgestuurd naar engeland koud en warm getest geen meldingen,nieuwe accu, nieuwe boogies,nieuw toerenprintplaat maar het probleem blijft ,wie weet wat het kan zijn ,ben hopeloos

christa1963

Geplaatst door christa1963 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Christa,
controleerd de massakabels eens.

christa1963 (0), 12 jaar geleden

dat ga ik ook nog zekers doen.maar gisteravond de zekeringenkast eruit gehaalt,en doorgemeten,en schoon gemaakt alle relaid,s ( mij excuus weet niet precies hoe ik dat schrijven moet) schoon gemaakt. maar loose connection,,los kontactje,bijna 5 maanden garage geweest hoop geld kwijt en het probleem is er nog steeds ,hij staat vanaf een maandag al weer stil start nu helemaal bijna niet meer.maar ga alle kabels langs,het proberen waard.

christa1963 (0), 12 jaar geleden

massakabels geprobeert maar geen resultaat, weet je misschien waar de centralemassa zit in een fiat stilo station ?? weet je misschien nog een idee wat ik zou kunnen proberen???
alvast bedankt

cees26 (0), 11 jaar geleden

Hoi.

Je had de bougies al vervangen begrijp ik. Heb je ook de bobines laten vervangen ? Zwak punt Stilo !

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.